Activitats C.E. LGTBI+ DRACS València de juny

Durant la desescalada el C.E. LGBTI+ DRACS València inicia un cicle d’activitats puntuals esportives dirigides a persones sòcies i no sòcies, els mesos de juny i juliol, per a donar a conéixer el Club, a algunes de les persones de l’àrea tècnica esportiva, persones voluntàries, persones organitzadores i prendre alguna cosa després de fer esport ajuntes.

Activitats oferides

La inscripció a aquestes activitats es formalitza mitjançant el formulari corresponent, en el detall de cada activitat, en la web del Club, www.dracs.es; La inscripció inclou assegurança d’accidents, per dia i activitat.

Aquestes activitats són molt variades, es realitzen en diferents localitzacions de Valènciay van des de sessions dirigides de slow stretching amb entrenador, quedades per a fer aigües obertes i rutes amb bicicleta o micro-sessions de joc i d’entrenament de Quidditch o Voleibol de platja.

A més, durant el mes de juliol, s’inclouran eixides senderistes, un cap de setmana multiaventura amb allotjament i un taller d’astronomia

La finalitat d’aquestes activitats obertes és crear un espai de trobada per a donar a conéixer el projecte del Club i iniciar la pràctica de l’esport en un clima d’integració i zero discriminació.

El C.E. LGTBI+ DRACS València naix com a alternativa activista contra la discriminació en l’esport i els seus agents, fent especial esment a la LGTBI-fòbia, el masclisme i la serofobia en l’àmbit esportiu.

  • L’esport és nostra eina per a visibilitzar al col·lectiu LGTBI i fomentar la pràctica del mateix partint de principis no discriminatoris de cap mena, posant l’accent principalment en el feminisme, l’orientació afectiu-sexual, la identitat o expressió de gènere i/o la diversitat funcional.
  • Volem donar a conéixer a la societat un model de desenvolupament personal a través de la pràctica de l’esport, especialment l’esport no discriminatori, especialment de la diversitat, fent esment especial al feminisme, les orientacions afectiu-sexuals, la identitat o expressió de gènere i/o la diversitat funcional.
  • Formem i informem per a conscienciar a la societat en la lluita contra el masclisme, la LGTBI-fòbia i la serofobia en l’esport.
  • Treballem contra la LGTBI-fòbia i el masclisme en l’esport i denunciem les agressions de caràcter masclista, LGTBI-fóbo i serófobo que es produeixen en l’àmbit esportiu.

Calendari de sessions

Totes aquestes activitats estan subjectes a les condicions sanitàries i legals vigents i, en cas de cancel·lació, es procediria al reembossament íntegre de les inscripcions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *