El Club Esportiu LGTBI+ DRACS València s’adhereix també a les reivindicacions de Fundació Triangle i la FELGTB

Durant el 8M, després dels atacs que van patir les persones trans, l’any de l’Orgull LBT, decidim enfocar la nostra campanya al feminisme transinclusivo.

La setmana passada, després dels atacs als DDHH que estan patint les peronas trans, el C.E. LGTBI+ DRACS València, a més de condemnar de manera particular i reclamar una #LleiLGTBIEstatal transinclusiva, ens adherim a la carta de condemna que ens va traslladar Crhysallis.

Hui ens adherim al manifest del col·lectiu trans estatal, organitzat en la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Trans i Bisexuals, així com en Fundació Triangle, davant la involució i els atacs a la igualtat, dignitat i els drets de les persones trans manifestem també que:

  1. Les persones trans no som malaltes, disfóricas o trastornades.
  2. La lliure autodeterminació del propi gènere és un dret humà que forma part del lliure desenvolupament de la personalitat.
  3. Les dones trans són dones. Els homes trans són homes.
  4. Els drets de les persones trans són drets humans.

link manifest:http://fundaciontriangulo.org/derechoshumanostrans/manifiesto-derechos-humanos-trans.pdf

Et pots adherir a través del següent enllaç:http://derechoshumanostrans.es/

Volem subratllar que les vides de les persones trans no són un debat, els seus drets tampoc, són drets humans i, l’any de l’orgull LBT, volem recordar les paraules d’una gran dona trans, Elsa Ruiz, que per a nosotres és un referent, amb motiu del 8M:

“El feminisme és i ha de ser inclusiu, el feminisme no pot ser només blanc, cis i burgés… perquè el feminisme és igualtat”

Elsa Ruiz, 2019

#StopTransfobia #LleiTransEstatal #LeyTransEstatal #LleiLGTBIEstatal #DretsHumansTrans #DerechosHumanosTrans #AutodeterminacioTrans #AutodeterminacionTrasn #MiVidaNoEsUnDebate #laMeuaVidaNoEsUnDebat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *