Orgull Esportiu Dracs 2021

L’Orgull Esportiu Dracs 2021 és un esdeveniment multiesportiu i lúdic per a reivindicar la diversitat en l’esport. Consisteix en una sèrie d’activitats esportives, formatives i d’entreteniment, obertes tant a persones sòcies com no sòcies, que tindran lloc a partir del 28 de juny i fins a finals de juliol.

Si tens interés en el nostre Orgull Esportiu, aquestes són totes les activitats en les quals pots inscriure’t:

 • Stage de Natació
 • Stage de Running
 • Stage de Ciclisme
 • Stage de Volei
 • Stage de Quidditch
 • Stage de Triatló (Natació, Ciclisme y Running)
 • Senderisme: Fonts de Titaguas
 • Cap de setmana Multiaventura: Kalahari
 • Entreteniment: Taller de astronomia
 • Sopar de germanor
 • Formacions

Stage de natació

Conduït pel nostre entrenador de natació, Jorge, l’stage de natació consistirà en dos entrenaments personalitzats dirigits a la millora de la tècnica i increment de la velocitat. Per a això comptarem amb 15 places repartides en 3 carrers de la piscina de Marxalenes (25 metres), llogades exclusivament per a Dracs. Els nivells impartits comprendran iniciació, mitjà i avançat.

Dates:

 • Dimecres 30/06/2021 – 20:00h
 • Divendres 02/07/2021 – 19:00h

Stage de Ciclisme

L’stage de ciclisme es una ruta ciclista fins a Serra, travessant el paratge natural de La calderona i amb una distància total de 80 km (anada i tornada). Quan arriven a Serra i haurà esmorçaret per a recuperar forces i tornada a València.

Data: 18 de juliol a les 8h

Stage de Running

El nostre entrenador Nacho ens farà un recorregut per les millors tècniques de running a la pista d’atletisme del Tram III del Turia (400 metres). Qualsevol nivell és benvingut

Dates:

 • Dimarts 29/06/2021
 • Dijous 1/07/2021

Stage de volei

De la mà de l’entrenador de Dracs, Juan, l’stage de vólei tindrà lloc a la platja de la Malva-rosa. Començarà amb una introducció a les regles de joc, tècniques amb la pilota i estratègia d’equip, seguit d’unes partides per a aprofitar tot l’aprés. Comptarà amb un total de 18 places, repartides en nivells iniciació, mitjà i avançat.

Dates:

 • Dimecres 07/07/2021 – 19:00 a 21:00h
 • Divendres 09/07/2021 – 19:00 a 21:00h

Stage de Quidditch

El Quidditch és un esport emergent i inclusiu, que té components de rugbi i pilota presoner. Si vols, pots tirar un ull a la Quidditch World Cup de 2018 per a obrir boca.

Dirigit per l’entrenadora de Dracs, Sheila, l’stage de Quidditch tindrà lloc als Jardins del Riu Túria. Començarà amb una introducció a les regles de joc, estratègia i tècnica d’ús de pilotes i graneres. Després d’aquesta introducció, jugarem un partit a aquest nou esport, per a aprofitar tot l’aprés. Comptarà amb un total de 16 places.

Data: Divendres 02/07/2021 – 18:30h.

Stage de triatló

El triatlón es la combinació de natació, ciclisme i running.

De la mà dels entrenadors de Dracs, l’stage de triatló comprendrà una sessió d’entrenament de cadascun d’aquests 3 esports i les seues corresponents transicions. La sessió de natació es realitzarà a la platja de la Malva-rosa, amb un recorregut de 750 metres en aigües obertes. Ciclisme consistirà en una ruta sprint d’anada, des de la platja de la Malva-rosa fins al Perellonet, i volta, per un total de 20 km. Finalment, l’entrenament de running inclourà una carrera de 5 km pel passeig de la Malvarosa.

I si no vols completar les 3 activitats, també pots fer-les per separat.

Data: Dissabte 17/07/2021

 

Ruta de senderisme

Gaudix de “Les Fonts de Titaguas”!

Partint de la “Font Vella”, situada en el nucli urbà del poble de Titaguas, acompanya a Dracs al llarg de la ruta PR-CV 337 i gaudeix de boscos i fonts en la ruta de “Les Fonts de Titaguas”.

Fecha: Diumenge 11/07/2021

Kalahari Multiaventura

Benvinguda a nostra escapada d’aventures Dracs!

Aquesta activitat consistirà en un cap de setmana d’experiències, diversió i convivència a Venta del Moro, a la comarca de Requena-Utiel, incloent dues activitats d’esport d’aventures en el riu Cabriol: rafting i paddle-surf.

Dates:

Divendres 23/07/2021 a Diumenge 25/07/2021

Taller de astronomía

L’experiència més enriquidora i mística en companyia de personetes meravelloses!

Impartit per Juan Catalán, persona voluntària de Dracs i gran amant de l’astronomia, en aquesta activitat podràs gaudir molt de prop els misteris de l’univers en l’observatori de Titaguas. Veuen a conéixer la història de les constel·lacions i observa les estreles. A més, si ho desitges, podràs quedar-te a dormir amb nosaltres el dissabte i fer la ruta de senderisme de “Les fonts de Titaguas” el diumenge.

Dates: Dissabte 10/07/2021

Cena de germanor

Esport i activisme és el nostre, però… Com ens agrada també una bona cenita de germanor!

Próxima apertura d’inscripcions