Primeres activitats del Club Esportiu LGTBI+ DRACS València en el mes de l’Orgull LGTBI

Coincidint amb el mes de l’Orgull LGTBI 2020, el Club Esportiu LGTBI+ DRACS València ha iniciat la seua activitat amb moltes ganes de fomentar la diversitat en l’esport, de crear espais lliures de discriminació, de fer visibilitat d’aquesta diversitat.

El dijous 11, en plena desescalada, mantenint les mesures higièniques, vam poder gaudir de la primera classe de Slow Stretching, un espai en el qual vam aprendre sobre el comportament del cos sota estrés, elongació, bloquejos, bona praxi, ser conscients dels nostres moviments, cos, elongacions, respiració o exercicis específics per a columna.

L’escenari de l’activitat, que va ser inaugurada per un soci fundador, va ser l’antic llit del riu Túria i pulmó de la capital.

El dissabte coronem la Patacona amb la bandera de la Diversitat i Juan Catalán, entrenador professional amb més de 20 anys d’experiència, una peça clau del teixit asoactivo i un gran professional tot terreny que ens dió l’oportunitat de gaudir d’un voleibol de platja per a tots els nivells, bolcant-se en cada persona, personalitzant cada exercici i cada moviment.

Malgrat el fort vent, un grup de xiquet-Dracs i d’old-Dracs juguem, vam aprendre i estrenyem llaços.

A més, en finalitzar l’activitat, creem un espai de germanor amb les persones sòcies i les persones que van acudir a les activitats.

Tanquem la setmana amb una eixida senderista de dos trams de 20Km, eixida de la Ciutat de les Arts i les Ciències on Txus Blasco ens dió un taller bàsic d’equipament, consells de material, posturals i de cadència en la pedalada. Després de calfar iniciem la marxa fins al Palmar, on parim a desdejunar i avituallar-nos, vam emprendre la volta en dos grups, un de sprint i un altre de passeig.

Els Quilòmetres recorreguts es van afegir als més de 10.000 que porta acumulada la inciativa de Lambda KM PER LA DIVERSITAT I ELS DRETS DELS DONS LBT, la primera activitat de l’Orgull 2020, que organitza Col·lectiu Lambda i que inivta a sumar km de manera virtual, carregant-los a través d’un formulari del seu web, una vegada t’assignen un dorsal. El recorregut virtual visita els llocs on es vulneren els drets de les dones LBT i es plasma en un diari disponible en la web de Lambda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *