Nova Junta Directiva de l’Agrupació Esportiva Ibèrica lgtbi+ (ADI lgtbi+)

El 5 de setembre de 2020 es va celebrar l’Assemblea d’entitats sòcies de la Agrupació Esportiva Ibèrica LGTBI+ (ADI LGTBI+), en la qual es va aprovar i va constituir la nova Junta Directiva que estarà al capdavant de l’agrupació durant els pròxims 2 anys.

El nou projecte s’assentisca sobre una sèrie de pilars que tenen com a objectiu últim la defensa de els drets de les persones LGTBI+, així com promocionar el seu visibilitat en l’esport, tant en mitjans de comunicació com en xarxes socials. Per a això, posarem l’accent a promoure iniciatives legislatives de caràcter estatal i europeu en matèria de persones LGTBI+ i Esport, impulsarem el desenvolupament d’un pla estatal de formació en diversitat en l’esport i treballarem a millorar el coneixement de les realitats i demandes de les dones —heterosexuals, lesbianes, trans i bisexuaes— en l’esport. 

Per aqueixa raó, aprofundirem en el coneixement de les realitats del col·lectiu i de les seues demandes per a millorar així la representativitat de les nostres reivindicacions. La nostra fi última serà visibilitzar a ADI LGTBI+ com el agent estatal de referència en l’àmbit de les persones LGTBI+ en l’esport, enfortint la nostra implantació territorial, així com divulgant projectes, iniciatives, activitats, investigacions i recursos d’ADI LGTBI+ i les nostres entitats membres, que siguen exemple de bones pràctiques.

Amb aquests objectius, que redunden en les directrius fundacionals de la nostra agrupació, ha sigut aprovat el nou projecte d’activitat, estant constituïda la Junta Directiva per les següents persones:

Amb aquests objectius, que redunden en les directrius fundacionals de la nostra agrupació, ha sigut aprovat el nou projecte d’activitat, estant constituïda la Junta Directiva per les següents persones:

Víctor Granado. Presidència.

Fundador i president de Madrid Titanes Club de Rugbi entre 2013 i 2015. Membre de la junta directiva i formador en l’associació Esport i Diversitat.

Cristy Shedimar Tojo. Vicepresidència

Activista feminista i LGBTI, presidenta i directora del club Avalon Kai.

Toni Travieso. Secretaria d’Organització

Membre de la junta del club Panteres Grogues durant quatre anys i president del mateix durant dos anys. Membre del consell municipal LGTBI de Barcelona i del consell nacional LGBTI de Catalunya.

Mikel Ayensa. Projectes, Patrocini i Tresoreria

Soci fundador del Club Esportiu LGTBI+ DRACS València, actual president i vocal d’activisme i formació. Responsable de l’Àrea de Projectes, Patrocini i Tresoreria de l’Agrupació Esportiva Ibèrica LGTBI+, ha participat també en les iniciatives de la Comitiva contra la Serofobia d’ADI LGTBI+. Director del torneig de JOCS TARONJA en l’edició 2018, capità de l’equip de natació, vocal de comunicació i vocal d’activisme en diferents etapes de Samarucs València LGTB+ Club Esportiu. Nadador màster i jugador de quidditch.

Raquel Fontecha. Àrea de Comunicació

Ha sigut coordinadora de la secció de natació del club multideportivo madrileny GMadrid Sports durant cinc anys. En l’actualitat és formadora de l’associació Esport i Diversitat.

Jon Cadierno. Àrea de Comunicació

Com a membre de Miaukatuz Kirol Kluba de Vitòria-Gasteiz, va coordinar l’àrea de comunicació i relacions institucionals; actualment és el Vicepresident del club.

Sara Peláez. Àrea de Dones i Esport

Àrbitra de bàsquet, esportista LGTBI+ visible. Ha participat en nombroses ponències sobre esport, dona i diversitat.

David Guerrero. Àrea de Formació en Diversitat

President de l’associació Esport i Diversitat i director del Congrés Esport i Diversitat. Formador en Igualtat de tracte i no discriminació per orientació sexual, identitat o expressió de gènere, i prevenció de la LGTBIfobia. Vocal de Diversitat en el Consell d’Esport de la Comunitat de Madrid. Expresident de Madrid Titanes Club de Rugbi.

Ana Valenzuela. Àrea de Persones Trans* i Esport 

Vicepresidenta de la Associació Chrysallis Estatal. Tècnica en Gènere i Igualtat en exercici. Ha sigut Instructora esportiva durant 25 anys i gerent de centres esportius durant 15 anys.

Víctor Gutiérrez. Àrea d’Esportistes d’Alt Rendiment i Esport Professional

Jugador de waterpolo professional, internacional en més de 70 ocasions amb la selecció masculina espanyola. Graduat en Periodisme i Comunicació Audiovisual. Formador de l’associació Esport i Diversitat.

Comencem aquesta nova etapa plens d’il·lusió i ganes de treballar de la mà de les entitats sòcies de la Agrupació Esportiva Ibèrica LGTBI+ per a aconseguir els nostres objectius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *